Knock knock! Maandagavond gingen op het Westergasterrein de deuren open naar de alweer 8ste Raak modeshow. Letterlijk en figuurlijk want aan het begin van de catwalk stond een immens grote witte deur op een kier. Kiekeboe! Daar kwam als eerste Kim Feenstra tevoorschijn en opende zo de Raak modeshow zomer 2011.

Een modeshow van Jos van Raak staat natuurlijk bekend om het hoge gehalte BN’rs dat in zijn outfits over de lange catwalk wandelt. Wie dan? Nou, dit keer Quinty Trustful, Georgina Verbaan, Irene van de Laar en natuurlijk Froukje de Both!

Frontrow zitten ook de BN’rs, de meesten in de nieuwste collectie van: Raak! Goede PR dus. Zo zagen wij Wendy van Dijk in een gave rode broek met chanel-achtig jasje samen met haar jarige moeder. Verder was Irene Moors met stoere zwarte broek en boots van de partij, Maik de Boer in lekker paars fluwelen colbert en Rosanna Kluivert. De laatste ook omdat The Class Company dit keer verantwoordelijk was voor de organisatie.


De 9 met name kleurrijke ontwerpen gaven een goed beeld van de nieuwe zomercollectie uit de winkel van Raak. Het was een mix van heden en verleden, punk tot klassiek. Van lady Gaga tot bossa nova muziek, naar de finale met de betoverende muziek van fado zangeres Dulce Pontes. Terwijl in het midden op de catwalk rode rozenblaadjes naar beneden dwarrelen schreden de modellen in avondjurken in de kleuren blauw, oranje, geel en groen.


De goodiebags die we na afloop mee kregen, zaten hartstikke vol. De champagne voor en na de show varieerde van wit naar roze en dat konden we gelukkig daarna egaliseren met een evenzo roze energiedrankje uit ons gekregen tasje.

Jos, we kloppen zeker weer aan je deur om onze nieuwe zomergarderobe samen te stellen!

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=wmRu0qDDHNg[/pro-player]

Add Your Comment