Afgelopen maandagavond was het alweer de 10e editie van de van Raak modeshow op het Westergasterrein in de Zuiveringshal West. Ditmaal onthulde Jos van Raak de collectie voor zomer 2012.

Nog steeds wil tout Nederland j aanwezig zijn bij de modeshow van Jos van Raak waardoor een een groot aantal BN’rs frontrow zit. We zagen Wendy van Dijk, de broers Saunders, Patty Brard, Tatjanic Simic, Gigi Ravelli, Lange Frans, Maik de Boer, Fred van Leer en nog heel veel meer. Iedereen op z’n Paasbest want bij een show van Raak, wil iedereen de knapste en de mooiste zijn. Dus is het een paradijs van zien en gezien worden.

Met een rode bol gevuld met Grand Marnier en lichtgevende ijsblokjes in onze handen, begon de show. In de sfeer van Victoria’s secret met modellen in zwarte lingerie probeerde zanger Yes-R om bij de menigte de handen in de lucht te krijgen. Dat is altijd lastig bij the Fashion crowd wat zeker niet wil zeggen dat ze er niet van genieten.

Daarna was het op de catwalk een komen en gaan van modellen zoals Kim Feenstra en BN’rs als Quinty Trustfull, Froukje de Both, Birgit Schuurman en Isa Hoes die voor het eerst mee liep wat ze fantastisch deed op haar hoge hakken. We zagen veel zuurstokkleurtjes en lichte stoffen, rode en gele pakken gecombineerd met een kleurrijke sjaal, frisse kleuren shortjes en hemdjes, kekke korte en lange jurken, enkellaarsjes met hartjes en geweldige leren jasjes en jurkjes met franjes. Die waren wat ons betreft numero uno.

Aan het einde van de show opende het decor met zangeres Do op een bloemenschommel met haar prachtige nummer Heaven terwijl de modellen in lange gekleurde tunieken verschenen. Een kleurrijk lenteplaatje aan het einde van een feestavond met een trotse Jos van Raak aan het einde van de show.

Na de het spektakel kon er direct geshopt worden bij Mini-Raak die ter plekke gecreëerd was. De show was overigens ook live te volgen via de website van Raak Amsterdam maar er zelf bij zijn is toch net een andere belevenis. Na nog een scroppino en de tunes van DJ Kevin Duane was de tijd om naar huis te gaan en ons te verheugen op een lieve kleurrijke lente!

Foto’s van Jeroen Snijders

Add Your Comment