Modehuis Ralph Lauren gaat wederom de fout in. Nee, ditmaal geen gephotoshopt model, maar een email foutje omtrent de New York Fashion Week.

Een medewerker van Ralph Lauren heeft een fout gemaakt waarmee een honderdtal modemensen niet zo blij zijn. Bij het versturen van de afwijzingsmail, voor het bijwonen van de Ralph Lauren show tijdens de New York Fashion Week, ging iets goed mis. Bij het verzenden van de massamail werd namelijk vergeten om de emailadressen te blinderen. Hierdoor kon elke ontvanger precies zien wie nog meer niet welkom was.

De New York Post meldt dat ondermeer journalisten van Fox News, Reuters en afgevaardigden van het warenhuis Macy’s een afwijzingsmail in hun inbox ontvingen. De publiekelijke afwijzing en het uitlekken van de e-mailadressen gaat het afgewezen modepubliek niet in de koudekleren zitten. Want in een wereldje waar alles draait om hiërarchie en status is een afwijzing echt een doodzonde.

Ralph Lauren wilde overigens niet reageren op de email blunder. Wel is uitgelekt dat de persoon die de email stuurde waarschijnlijk een stagiair was die op de PR afdeling van het modehuis werkt. Natuurlijk! Lekker makkelijk hoor, om de stagiair de schuld te geven!

Add Your Comment