Deze week opent Ralph Lauren een flagship store aan de Boulevard Saint German in Parijs. Deze nieuwe winkel is niet alleen één van de grootste winkels van het modehuis, maar huisvest ook nog eens het eerste Europese Ralph Lauren restaurant.

De nieuwe Ralph Lauren flagship store in Parijs neemt zijn intrek in een statig pand uit de 17de eeuw aan de chique Boulevard Saint German. In de winkel vind je het gehele assortiment van Ralph Laurens belangrijkste collecties, zoals het Blue Label, Black Label, Purple Label, Polo, de fine jewellery collectie en vintage accessoires. Daarnaast heeft de flagship store ook een speciale horloge salon en is de bovenste verdieping van het pand gereserveerd voor de RRL denim lijn en de Ralph Lauren Home Collection.

Maar deze gloednieuwe Ralph Lauren flagship store heeft meer te bieden. Wat dacht je van het eerste Europese Ralph Lauren restaurant. Het restaurant dat simpelweg Ralph’s heet is het tweede restaurant van Ralph Lauren. Zijn eerste restaurant is gevestigd in de Ralph Lauren flagship store in Chicago.

Het idee van een Ralph Lauren restaurant in Parijs vind ik geweldig, maar op zich vind ik het wel een opvallende keuze voor Ralph Lauren. Want de campagnes van het modehuis met daarin een extreem magere gephotoshopte Filippa Hamilton doen toch vermoeden dat Ralph Lauren liever heeft dat iemand die zijn kleding draagt niet eet!

Add Your Comment