Ralph Lauren Ricky Pink

Een tijdje terug berichte ik jullie al over de antraciet kleurige krokodillenlederen Ricky tas van Ralph Lauren. De Britse Vogue bestempelde de tas direct als de It-bag van 2008. Hoewel ik de tas absoluut niet lelijk vind, was ik niet meteen betoverd. Dat was ik pas toen ik de roze krokodillenleren versie van de Ricky tas zag.

Liefde op het eerste gezicht zou je het kunnen noemen. Toen de foto’s van de roze Ricky tas onder mijn neus werden geschoven, stroomde een warm gevoel door mijn lijf. Wat is deze tas mooi! Ralph Lauren heeft zichzelf werkelijk overtroffen met deze beeldschone tas.

De roze kroko tas is sophisticated, glamorous en verleidelijk! Niemand doet roze zoals Ralph! Dit is geen Barbie of bubbelgum roze, nee dit is ballet roze! De roze tint is vrouwelijk en toch ook weer sterk. Dit in combinatie met de vorm van de tas zorgt ervoor dat de Ricky niet te meisjesachtig wordt.

De roze krokodillenlederen Ricky tas is in één woord geweldig. Helaas heeft het Amerikaanse modehuis er in totaal maar 12 gemaakt. 6 ervan zijn al verkocht en voor de overige 6 bestaat een wachtlijst. Naast de prachtige Ricky tas heeft Ralph Lauren in deze lijn ook portemonnees, riemen en clutches.

Add Your Comment