Ralph Lauren photoshop
Ralph Lauren vindt model Filippa Hamilton te dik en laat haar daarom photoshoppen tot een extreem mager scharminkel.

Waarschijnlijk vond modeontwerper Ralph Lauren model Filippa Hamilton aan de te dikke kant voor de advertentie van het Ralph Lauren Blue Label. Want op de foto is Hamilton te zien als een schim van zichzelf. Het mooi lichaam van het model is een maatje of 3 vermagerd.

Opvallend is dit photoshop gevalletje van het modehuis wel te noemen. Zeker als je bedenkt dat Hamilton al sinds haar tienerjaren een vast model is voor Ralph Lauren. In al die jaren heeft het label haar nog nooit geretoucheerd naar de maten van een Bratz doll. Lees, enorm mager lichaam met daarop een alienachtig hoofd.

Ralph Lauren photoshop Filippa Hamilton

Hoewel Amerika zeer geschokt reageerde op de Ralph Lauren foto’s met Filippa Hamilton, zul je er overigens weinig over horen in de media. Een aantal websites, die de foto plaatsten, ontvingen namelijk gelijk een waarschuwing van het merk. Dus mocht de afbeelding binnenkort verwijderd zijn, dan weet je waarom: Ralph Lauren heeft ons aangeklaagd!

Het gerucht gaat overigens dat niet Ralph Lauren de foto’s heeft gephotoshopt, maar de website Boing Boing. Mocht dat zo zijn, dan vinden wij het een beetje vreemd van Ralph Lauren dat hij gelijk met een advocaat aan komt zetten in plaats van met de juiste advertentiefoto’s.

Add Your Comment