Modehuis Roberto Cavalli viert dit jaar alweer zijn veertigste verjaardag. Ter gelegenheid hiervan liet het merk al een nieuw logo ontwerpen, maar nu komt het ook met een Roberto Cavalli 40th Anniversary collectie.

Speciaal voor zijn 40 jarige bestaan komt het Italiaanse modehuis Cavalli met de Roberto Cavalli 40th Anniversary collectie. Deze limited edition collectie bestaat uit een aantal iconische items waarin een aantal typische Cavalli elementen zijn verwekt.

Zo bestaat de Roberto Cavalli 40th Anniversary collectie uit 15 jeansmodellen die versierd zijn met dierenprints, studs en steentjes en een casmhere sjaal met een jaguarprint. Daarnaast is er nog een zonnebrillen collectie, die geïnspireerd is door de allereerste Roberto Cavalli zonnebrillen, en een speciaal horloge waarvan er 999 stuks worden gemaakt.

Maar Cavalli blijft ook na 40 jaar Cavalli en pakt natuurlijk voor dit jubileum extra groot uit. Daarom lanceert hij ook nog het nieuw parfum Anniversary, wat omschreven wordt als wild, luxueuze en glamorous. En om alle feestvreugde compleet te maken komt Roberto Cavalli ook met een eigen wodka die verpakt zit in een fles die hangen is met een slang.

Add Your Comment