Als je jezelf in een jurk van Roberto Cavalli wilt hullen, dan is een strak lichaam wel meegenomen. Daarom komt Roberto Cavalli nu met een eigen fiets.

Voor de Roberto Cavalli fiets is de ontwerper een samenwerking aangegaan met het Italiaanse merk Ciclotte. Maar aangezien Cavalli dol is op goud en panterprints liet hij zijn oog niet vallen op een normale fiets. Hij koos namelijk voor een hometrainer, die ondanks de gelijkenis met een hoge bi fiets, toch een luxe en futuristische uiterlijk heeft.

Design fiets

Natuurlijk blijft Roberto Cavalli ondanks dit sportieve uitstapje een modeontwerper in hart en nieren. Dit verklaart waarschijnlijk ook waarom hij de Roberto Cavalli fiets van 6 verschillende jasjes voorzag. Zo is de hometrainer verkrijgbaar in het zwart met jaguarprint, fuchsia met alcantara, zwart met zebrapatroon, goud staal met alcantara, goud staal met jaguardessin en zilver staal met alcantara.

De prijs van de Roberto Cavalli fiets is nog niet bekend, maar voor een beetje Ciclotte fiets betaal je al gauw 7.000 euro. Kortom als je je stijlvol in het zweet wilt werken moet je daar dus wel iets voor overhebben.

Add Your Comment