Na kleding, schoenen, tassen en fietsen gaat Roberto Cavalli zich nu ook storten op het interieur. Want de ontwerper komt binnenkort met een eigen interieurcollectie.

Voor het Roberto Cavalli interieur liet de Italiaan zich vooral inspireren door zijn bekende dierenprints. De wooncollectie bevat meubels, tegels, tafellinnen, beddengoed en badhanddoeken die elk voorzien zijn van een speciale Cavalli touch.

Interieurcollectie

Roberto Cavalli is erg blij met zijn nieuwe interieurcollectie. Zo vertelt hij: “Het huis en de objecten die ons omringen weerspiegelen onze levensstijl. De fantasie en de herinneringen van een reis. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om objecten en sferen om ons heen te hebben waarbij we ons op ons gemak voelen. Deze collectie komt voort uit mijn persoonlijke wens om mode, creativiteit, filosofie en stijl te delen met mensen die mij liefhebben.”

De Roberto Cavalli interieurcollectie wordt volgend jaar april gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan. Hierna wordt de lijn wereldwijd gedistribueerd zodat iedereen zijn huis kan voorzien van een Cavalli dierenprintje.