Roger Vivier handtas
We hebben allemaal wel dat ene deel van de outfit dat we het meeste koesteren. De ene denkt dan aan schoenen de ander, waarbij ik mezelf reken, smelt voor handtassen zoals die van Roger Vivier.

Roger Vivier, bekend als de eerste ontwerper van de Dior schoenen, maakte later eigen naam. En ondanks dat zijn schoenen veel minder goed zitten dan een Dior paar, veroverde hij toch een exclusieve plaats in de designerlijst. Vooral door het schaars aantal winkels en verkooppunten van zijn klassieke mocassin, ben je met een item van hem altijd tijdloos hip.

Inès de la Fressange en Bruno Frisoni, die samen optreden voor Roger Vivier, brachten een gepersonaliseerde handtas. Hun visie blijft dat als je echt iets luxueus wilt het uitsluitend voor jou gemaakt moet zijn.

Klanten, zoals Jessica Alba, kunnen kiezen tussen zwart, paars of grijs als basiskleur voor de handtas. Daarop worden, om het wat frivoler te maken, geknipte letters of symbolen geplakt. De tas is te bestellen in de boetieks van Roger Vivier en verkrijgbaar voor een prijskaartje van $1.875.

Add Your Comment