Armani telefoon
Armani en Samsung lanceren een splinternieuwe Armani telefoon. De Samsung B7620 Giorgio Armani telefoon is alweer de derde telefoon die het modehuis in samenwerking met Samsung uitbrengt.

De nieuwe Armani telefoon heeft een zeer stijlvol design. Het toestel is voorzien van een zwarte behuizing gecombineerd met gouden accenten, wat zorgt voor een chique uitstraling. Daarnaast beschikt de mobiel over een 3.5 inch AMOLED touchscreen, waarmee je het toestel kunt bedienen. Ook heeft de Armani telefoon een qwerty toetsenbord, waarop je makkelijker kunt typen. Als je de telefoon openschuift kun je het scherm 30 graden kantelen waardoor je beter op het scherm kunt kijken.

De Armani smartphone heeft een afmeting van 11,9 x 5,8 x 1,6 centimeter en een gewicht van 164 gram. De telefoon heeft een zeer helder en scherp beeld en heeft de mogelijkheid om snel te internetten. Ook beschikt de mobiel over emailondersteuning, waarmee je je emails kunt lezen. Daarnaast draait het toestel op Windows Mobile 6.5 wat gemakkelijk werkt en kun je ook Word, Excel en PowerPoint bestanden openen en bewerken op deze mobiel. Bovendien is de telefoon voorzien van een aantal Armani fashion applicaties.

Deze modieuze telefoon heeft een intern geheugen van 8gb om bestanden in op te slaan. Je kunt deze data doormiddel van een USB overzetten op je computer. Veder heeft de Armani telefoon nog Bluetooth, een aansluiting voor de tv en WiFi. Hierdoor kun je de mobiel verbinden met draadloze netwerken uit de beurt.

Ook op het gebied van multimedia heeft deze smartphone heel wat te bieden. Zo is de Armani telefoon voorzien van een 5 megapixel camera, waarmee je zowel foto’s als video’s kunt maken. Bovendien heeft de mobiel een LED flitser waardoor je ook in het donker goede foto’s kunt maken.

Daarnaast beschikt dit Armani toestel over een mediaspeler waarmee je audio en video bestanden kunt afspelen. Ook beschikt de telefoon over een FM radio zodat je overal naar de radio kunt luisteren. Veder heeft de mobiel een GPS met a-GPS functie. Hierdoor je dit toestel ook als navigatie systeem gebruiken.

De Samsung B7620 Armani telefoon is waarschijnlijk vanaf december 2009 verkrijgbaar voor ongeveer 550 euro.

Add Your Comment