Samsung L320 L310

Samsung heeft twee nieuwe ladyphones, de L320 en L310. Deze stijlvolle telefoons zijn onderdeel van de L serie, die special gericht is op vrouwen. Tot nu toe waren de meeste ladyphones roze, maar ditmaal heeft Samsung geprobeerd om toestellen te maken die beter aansluiten op de wensen van vrouwen.

De Samsung L320 is de opvolger van de E570. Deze elegante clamshell heeft mooie ronde vromen en een subtiele patroon. De mobiel is beschikbaar in een duokleur van glimmend zwart met paars.

De Samsung L310 heeft een glamorous uitstraling door de combinatie van de kleuren zwart en goud, het fleurige patroon en een glimmende rand siersteentjes om de camera. Helaas heeft dit toestel geen extern display.

Beide toestellen zijn uitgerust met een 2 megapixel camera, mp3-speler, GPRS, ingebouwde handsfree functie en Bluetooth. Daarnaast hebben deze telefoons extra functies, die volgens Samsung exact aansluiten op de behoeften van vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan een shop list, een caloriecalculator waarmee je jouw dagelijkse calorieconsumptie kan bijhouden en een geur adviseur, die jou verteld welke geur bij je past.

Of vrouwen echt op deze functies zitten te wachten, is maar de vraag. Beide toestellen hebben een leuk design en zullen naar verwachting voor de zomer te koop zijn voor rond de 250 euro.

Add Your Comment