Scarlett Johansson is te zien in de nieuwste campagne van Dolce & Gabbana. De heren kozen de actrice wederom als het gezicht van hun Dolce & Gabbana make-up ditmaal voor zomer 2011.

Actrice Scarlett Johansson schittert in de campagne van Dolce & Gabbana make-up collectie voor zomer 2011. Deze keer koos het Italiaanse duo niet voor vurige rode lippen à la Marilyn Monroe, maar voor een frisse look. Wat resulteerde in een zwoel kijkende Scarlett gehuld in een bebloemde jurk en met taupekleurig lippenstift en paarse nagels.

Siciliaanse cultuur

Voor de nieuwe make-up riepen Dolce & Gabbana de helpende hand in van Pat McGrath. “We waren erg geïnspireerd door het idee achter de zomer 2011 catwalkshow. We wilden de Siciliaanse cultuur weergeven, maar dan met een frisse interpretatie. We fantaseerden over een schatkist van een jonge bruid, vol met schatten uit het verleden en het heden die de sleutel voor haar toekomst vormen,” lieten Dolce & Gabbana weten.

Ik moet toegeven dat Scarlett Johansson er echt geweldig uitziet in deze Dolce & Gabbana make-up campagne. Ik ga dan ook zeker een kijkje nemen als de collectie in de winkel ligt.