scarlett-johansson
Scarlett Johansson is de nieuwe muze van champagnehuis Moet et Chandon. De knappe blondine laat in de recente campagne de kurk stijlvol knallen. Op een ander beeld houdt zij de coupe tussen haar gemanicuurde tenen terwijl ze sprankelend in de camera kijkt. Met champagne en Scarlett is het altijd feest!

Onder de titel “Celebrating Cinema” laat dit luxe Franse champagnehuis prachtige glamourbeelden zien van Scarlett Johansson. Deze sprankelende beelden zijn vastgelegd door fotografen Mert Alas en Marcus Piggott.

Volgens Moet et Chandon is Scarlett hun ideale muze. Ze is genereus en spontaan, heeft glamour en leeft haar leven ten volste! De filmwereld en Moet zijn volgens hen als magie, een viering van zintuigen en emoties. Hm, ja, bubbels prikkelen de zintuigen en maakt soms heel wat bruisende emoties los. Eén van de allerlekkerste drankjes, wat mij betreft.

Moet et Chandon was hèt exclusieve knalwater tijdens de 81e Academy Awards in 2009. Ook is het de officiële drank voor the Golden Globe Awards van de laatste 20 jaar. En tijdens het Deauville American Film Festival in Frankrijk, waar ik toevallig begin van dit jaar zelf nog aan dit mousserende drankje nipte, en het San Sebastian Film Festival in Spanje. Bubbles around the World!

Add Your Comment