Schoenen, volgens mij kan geen enkele vrouw er genoeg van krijgen! Daarom heb ik een aantal schoenen musthaves geselecteerd voor de zomer.

wehkamp.nl heeft zijn website omgetoverd tot een verleidelijke en kleurrijke shop met musthaves die je absoluut niet mag missen. De musthaves bestaan uit coloured en natural items die je in je garderobe moet hebben voordat de zomer begint. Want wat dacht je van hippe slippers of sandaaltjes voor naar het strand, sleehakken voor het terras en ballerina’s voor een stedentrip?

Coloured items

Kleuren spelen dit seizoen een belangrijke rol in de modetrends van zomer 2012. Denk bijvoorbeeld aan roze, geel en blauw, maar ook aan kleurrijke bloemenprints. Zo kun je de roze en gele sleehakken perfect combineren met een zomersjurkje en steel je met de bebloemde pumps werkelijk de show!


Natural items

De natural items staan in het teken van zachte aardetinten en wit. De sandalen en ballerina’s zijn gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen als kurk, touw, haakwerk en stro. Deze schoenen, die versierd zijn met strikjes en parels, geven elke outfit een romantische touch.

Special Items

Als laatste heeft wehkamp.nl nog allerlei special items geselecteerd variërend van bikini’s tot horloges, maar ook van Johnny Loco fietsen tot hangmatten voor in de tuin. Verder zijn een 40-tal musthaves scherp afgeprijsd, waaronder kleurrijke accessoires. Maar ga ze nu bekijken, want op=op!

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=X0vNoZ0spsM[/pro-player]

Advertorial

Wehkamp

Add Your Comment