Over 2 dagen is Sex and the City 2 eindelijk te bewonderen in de bioscoop. Maar gisteren ging Sex and the City 2 al in New York in première.

Natuurlijk was de première van Sex and the City 2 gisteravond in de Radio City Music Hall geen saai aangelegenheid. Voor dit spektakel waren heel wat toeters en bellen uit de kast gehaald. Zo dartelde er vele celebrities over de rode loper en waren er honderden fans gehuld in een T-shirt voor team Aiden of voor team Big. Maar het waren vooral de Sex and the City dames die de show stalen.

De 4 tv-vriendinnen hadden heel erg hun best gedaan om te stralen op de rode loper. Sarah Jessica Parker zag er oogverblindend uit in een gele jurk van Valentino Couture. Kim Catrall ging voor klassieke Hollywood glamour en was gekleed in een gouden jurk van Naeem Khan. Cynthia Nixon droeg een zwarte strapless jurk van Carolina Herrera en Kristin Davis koos een roze vintage creatie van Jean Dresses.

Kortom de dames zagen er wonderschoon uit. Als we dit als voorproefje mogen beschouwen van alle creaties die we in de film gaan zien, dan wordt het zeker weten smullen geblazen!

Add Your Comment