sex and the city trailer
Vorige week kon je op Modeblog al smullen van de nieuwe filmposter van Sex and the City 2. Maar deze week heb ik nog iets veel beters, de trailer van Sex and the City 2!

De trailer van Sex and the City 2 verklapt nog niet veel over wat de 4 vriendinnen ditmaal gaan meemaken. Om in de woorden van Carrie te blijven: “It’s been two years, and in two years, amazing thing can happen.” De trailer begint met deze veel belovende woorden, maar wat zien we nou gelijk echt gebeuren in deze korte teaser?

Op het nummer Empire State of Mind van Jay-Z en Alicia Keys zien we dat Carrie in een mooi appartement woont, nog mooiere kleding draagt en nog altijd ontzettend verliefd is op Mr. Big. Charlotte is dol op baby’s en bakt dozijnen muffins, Miranda en Steve zijn nog steeds bij elkaar en Samantha is zoals altijd op zoek naar een jonge man. Maar dit is niet alles, de dames brengen ook een bezoekje aan Marokko.

Waar het verhaal van Sex and the City 2 nou precies over gaat, weet ik nog steeds niet. Maar wat wel duidelijk is, is dat ook dit deel weer bol staat van de prachtige mode, vriendschap en plezier. De film is vanaf 28 mei 2010 in de bioscoop te zien.

Add Your Comment