Shiatzy Chen H&M
Als we de geruchtenstroom mogen geloven is de volgende ontwerper voor H&M bekend. H&M zou namelijk gekozen hebben voor Shiatzy Chen.

H&M heeft de afgelopen jaren amet verschillende topontwerpers samengewerkt. Na onder andere Karl Lagerfeld, Jimmy Choo, Stella McCartney en Roberto Cavalli zou het nu de beurt zijn aan het Taiwanese modehuis Shiatzy Chen om voor aankomende november een collectie voor de Zweedse modeketen te ontwerpen.

Ik moet eerlijk toegeven dat de naam Shiatzy Chen mij helemaal niets zegt. Maar als ik verschillende bronnen mag geloven wordt Shiatzy Chen gezien al de Chanel van Taiwan. De stijl van de ontwerpster wordt beschreven als neo-chinees chic, wat zich vertaald in Westerse vormen en Chinees handwerk.

Hoewel de samenwerking tussen H&M en Shiatzy Chen nog niet officieel bevestigd is, zou het mij inderdaad niet verbazen als Shiatzy Chen de volgende ontwerper wordt. Want als H&M zijn activiteiten in Azië verder wilt uitbreiden, dan is deze samenwerking met de ‘Chanel van Taiwan’ natuurlijk een mooi begin.

Add Your Comment