shoppings-seoul
Je komt er niet elke dag maar het is wel aan te bevelen. Shoppen in Seoul/Korea is atomisch verantwoord! Prachtige warenhuizen waar je in de watten wordt gelegd en waar je in kunt verdwalen. Koreaanse meisje die van top tot teen gestyled zijn en dus beeldig om naar te kijken.

De klant is koning en je voelt je als een prinses wanneer je in mega department store Lotte of in Shinsegae iets wilt passen of uit wilt proberen. Er zijn hier zo ontelbaar veel merken te zien en te koop, het duizelt je echt voor je Europese ogen terwijl lieftallige verkoopsters vriendelijk naar je glimlachen.

Ook buiten de warenhuizen, vind je veel fijne boetiekjes. Zoals zo vaak in Azie, verkopen ze vooral veel zoete lieve hebbedingen. Strikjes, roesjes, poppetjes, beestjes, lieve printjes, het hoort er allemaal bij. Maar met een geoefend shop-zintuig pik je het allermooiste er zo voor een leuk bedrag uit.

Naast leuke shopadressen, stikt het in Seoul ook van de bijzondere restaurants en bars die prachtig zijn ingericht. Het Aziatische eten is wat mij betreft altijd smaakvol en met liefde opgediend. Voor het echte Koreaanse gevoel, grijp je minstens één keer naar de microfoon om je stembanden te smeren in je eigen mini-club met glitterbol.

Add Your Comment