sieradentrends
Sieraden, welke vrouw is er nou niet dol op? Daarom selecteerde wij de belangrijkste sieradentrends voor de winter van 2010.

Kettingen, oorbellen en armbanden zijn net als kleding gevoelig voor trends. Het ene seizoen zijn we gigantische sieraden, terwijl we het volgende seizoen juist kiezen voor meer ingetogen exemplaren. Hieronder vind je de sieradentrends die deze winter absoluut niet in jouw bijoudoos mogen ontbreken.

1. Schakelketting
Schakelketting
Grove schakelkettingen zijn deze winter heel populair. Je ziet ze niet alleen in de standaard sieradenkleuren, maar ook in meer opvallende kleurtjes zoals paars en fel roze. Marc Jacobs en Louis Vuitton hebben onder andere schakelkettingen in hun collectie.

2. Parel oorbellen
Parel oorbellen
Dit seizoen zien we veel parel oorbellen. Kies niet voor oorstekers, maar voor wat grotere parel oorhangers. Het hoeft overigens niet een echte parel te zijn, een glinsterend bolletje is ook goed. Parel oorhangers zagen we op de catwalk van Bottega Veneta en Louis Vuitton.

3. Armbanden
Armbanden
Deze winter draag je geen één armband, maar een heleboel armbanden om je pols. Combineer verschillende maten, kleuren en materialen door elkaar en je zit helemaal goed. Bij Bottega Veneta en Fendi prijkte er heel veel armbanden om de polsjes van de modellen.

4. Grote ringen
Grote ringen
Modeontwerpers zijn het er massaal over eens, grote ringen zijn weer helemaal terug. Oversized ringen zagen we onder andere bij Chanel en Dior.

Add Your Comment