Gooi je pumps maar in de hoek van de kamer en trek je gympen aan! Want over 2 dagen is eindelijk de langverwachte Sonia Rykiel voor H&M collectie te koop.

Zaterdag 20 februari ligt het tweede deel van de Sonia Rykiel voor H&M collectie bij de Zweedse modeketen in de schappen. De lijn bestaan uit felgekleurde knitwear items en accessoires die alle zijn voorzien van de klassieke Rykiel signatuur.

Eén van de key-items uit de collectie is zonder twijfel de geel, roze en zwart gestreepte jurk. Maar ook de gestreepte truien, cardigans, leggings en giletjes zijn heel leuk. Naast kleding bestaat de collectie ook uit accessoires zoals sjaals, riemen, armbanden, diademen, broches, tassen en barets.

De Sonia Rykiel voor H&M collectie is op 20 februari in Nederland slechts 5 H&M winkels en op de website van H&M te verkrijgbaar. Dus als je iets wilt hebben uit de collectie wees er dan snel bij. Zelf denk ik overigens wel dat deze collectie niet zo gewild is als bijvoorbeeld de collectie van Jimmy Choo. Ik verwacht dat net zoals bij Matthew Williams sommige stukken niet de winkel uitvliegen.

Add Your Comment