Sparen terwijl je winkelt, het klinkt je waarschijnlijk vreemd in de oren. Maar zeg nu zelf, zou het niet handig zijn om direct geld apart te zetten als je een tas of een paar schoenen koopt? Met pinsparen is dat nu mogelijk.

Pinsparen van ABN AMRO is ideaal voor iedereen die geen moeite heeft om geld uit te geven, maar het wel lastig vindt om af en toe wat geld opzij te zetten om te sparen. Want met pinsparen spaar je terwijl je pint voor die prachtige jurk, onweerstaanbare designertas, maar ook als boodschappen doet. Je stort namelijk iedere keer als je pint, automatisch een extra bedrag op je spaarrekening.

Sparen zoals jij dat wilt

Pinsparen doe je overal waar je pint, bijvoorbeeld bij je favoriete schoenenwinkel, de bakker om de hoek en bij de geldautomaat zelfs als die niet van ABN AMRO is. Hoeveel je spaart, bepaal je zelf. Zo kun je kiezen of je 1,5 of 10 procent van elk gepind bedrag opzij zet.

Overigens hoef je niet bang te zijn dat je door pinsparen rood komt te staan. Je spaart alleen als je saldo het toelaat. Bovendien kan je aangeven hoeveel je maximaal per dag wilt sparen. Zo voorkom je dat je te veel spaart als je een hoog bedrag of heel vaak moet pinnen.

Extraatje voor jezelf

Met pinsparen spaar je ongemerkt een heel aardig bedrag bij elkaar. Een extraatje dat altijd handig is om achter de hand te hebben. Kortom, sparen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest met pinsparen van ABN AMRO.

Wil je meer weten over pinsparen? Ga naar abnamro.nl/pinsparen voor meer informatie.

Advertorial

ABN

Add Your Comment