Hoewel de Londen Fashion Week er nog amper op zit, gaan we nu alweer door naar Milaan. Want vandaag gaat de Milaan Fashion Week 2011 van start.

De Milaan Fashion Week 2011 duurt tot en met dinsdag 27 september. Tijdens deze dagen onthullen verschillende grote modehuizen hun collectie voor zomer 2012. Zo begint de modeweek vandaag al gelijk goed met Gucci. Ondanks dat de show nog moet starten, heeft deze al voor heel wat opschudding gezorgd. Het modehuis werd er namelijk van beschuldigd alle modellen in te pikken.

Catwalkschema

Op donderdag staat er nog meer Italiaanse mode moois op de planning. Dan nemen Fendi, D&G en Prada de catwalk over en vrijdag is het de beurt aan Moschino en Versace. In het weekend staan Bottega Veneta, Emporio Armani, Jil Sander, Emilio Pucci, Marni, Dolce & Gabbana en Missoni klaar om hun collecties te tonen.

Op maandag wordt de nieuwe week geopend door Giorgio Armani en Roberto Cavalli, die de Milaan Fashion Week eigenlijk ook afsluiten. Want hoewel er dinsdag nog een aantal shows op het schema staan, vertrekt het modevolk die dag naar Parijs voor de laatste grote modeweek.

De Milaan Fashion Week is mijn favoriete modeweek, ik ben dan ook erg benieuwd naar al het moois dat we te zien krijgen. Wil jij ook meer weten over de catwalkshows? Houd dan Modeblog de komende dagen goed in de gaten.

Add Your Comment