De blazer is een beetje het nieuwe vest geworden, een item dat je overal overheen kunt dragen. Hier vind je stijlinspiratie voor outfits met een blazer.

Draag een oversized blazer bij een jurkje, of juist een getailleerde blazer bij een broek. De vrouwen op deze voorbeelden dragen blazers in vrolijke en lichte kleuren, maar je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een klassieke zwarte blazer voor een basic effect.

Mayo draagt haar snoepjesroze blazer met een bloementop, een taupe kleurige broek, beige schoenen en een zandkleurige tas voor een meisjesachtig geheel. Cheyser heeft een blauwe blazer aan, met een wit shirtje met zwarte stippen, en een groen rokje. Daarbij draagt ze een stoere zwarte tas en veterschoenen met hak. Lea heeft haar oversized mintgroene blazer gecombineerd met een simpel grijs jurkje en zwarte hakken met plateauzolen.

Sietske draagt haar witte blazer met een lichtgeel shirt en een korte gebleekte spijkerbroek. Ze heeft twee mooie zilverkleurige armbanden om, om de outfit mee af te maken. Mayo combineert haar oversized beige blazer met een beige broek, tas en schoenen en een bruin gebreid topje. Kelly heeft haar koraalrode blazer aangetrokken met een simpel wit shirtje, een zwarte broek en nude schoenen.

Foto’s via Mellow Mayoness, The Walking Recessionista, Suburban-Diaries, Connectingto-Fashion-Server en Amuse About

Add Your Comment