Fransjes geven een simpel kledingstuk een extra versiering. Fransjes zie je vaak aan de uiteinden van een sjaal waardoor het valt niet echt opvalt. Toch zijn meerdere kledingstukken met franjes en die komen terug in deze stijlinspiratie.

Franjes kunnen heel druk zijn, maar hoeven ook niet op te vallen. Als je kledingstukken met veel franjes hebt, hoef je niet meer aan extra versieringen en accessoires te denken. Om inspiratie op te doen heb ik een aantal kledingstukken verzameld die voorzien zijn van franjes.

T-shirts met franjes


Filippa, Linnea en Amanda hebben allen een T-shirt aan, die aan de onderkant franjes hebben. Dit kun je ook gemakkelijk zelf doen als je nog een oud shirt hebt liggen. Het enige wat je moet doen is een goede schaar pakken en vanaf de onderkant naar boven knippen tot waar jij je franjes wilt hebben.

De video hieronder laat zien hoe je met een simpel shirtje franjes kunt creëren.
[pro-player width=’592′ height=’360′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Nqe1DKECbaU[/pro-player]

Jassen met franjes


Johanna heeft op de linker foto kleine franjes op de voorkant van haar beige jas. Hieronder heeft ze een witte top en zwarte rok aangetrokken. Miina draagt haar jas met een lang grijs shirt en bruine broek, tas en pumps. Met deze look valt haar jas met fransjes erg op. Hanna draagt een simpel witte shirt, spijkerbroek en hakken, zodat haar blauwe jas met franjes goed aanwezig is in haar outfit.

Er zijn natuurlijk vele andere kledingstukken die franjes hebben. Vind je dit ook leuk en mocht je geen zin hebben om zelf franjes te maken in je kledingstukken, dan liggen er in de winkels genoeg kleren die franjes hebben.

Foto’s via Stockholmstreetstyle en Madamederosa

Add Your Comment