Vaak als er feestelijke gelegenheden zijn, komen de glitter kledingstukken uit de kast. Ik vind dat je elke dag kan stralen met glitters. Daarom heb ik in deze stijlinspiratie outfits met glitters uitgezocht.

Ik snap wel dat glitterjurken en hakken vaak bewaard worden voor een speciale gelegenheid. Glitters vallen meer op en staan vrijwel bij alle vrouwen. Daarnaast moeten we ook niet vergeten dat glitters er ook nog eens in een heleboel verschillende kleuren zijn zoals goud, zilver, blauw en ga zo maar door.

Glitter kledingstukken

Abbey draagt hieronder een zwarte glitter blazer. Dit combineert zij met een zwarte top, jeans en hakken. Zie je hoe de glitter blazer haar look laat opvallen? Rechts draagt Kristina een simpel gevormde zwarte jurk met glitterprint erop en daar overheen een zwart leren jasje. Om de glitters niet te laten overheersen combineert ze dit met rode lippenstift en rode hakken. Dit compenseert haar hele look, zodat je niet alleen maar naar een jurkje kijkt.

Caroline draagt een glitter shirt en combineert dit met een zwarte broek, laarsjes en een tas. Elisa heeft voor een opvallende outfit met glitters gekozen. De pastelkleuren van haar blazer en shirt matchen met haar glitter broek.

Glitter schoenen

Als je glitter schoenen te opvallend vindt, dan kun je ze het beste combineren met kledingstukken die dezelfde kleurtinten hebben als de glitters. De vrouwen op de foto hieronder hebben hun glitter schoenen goed gecombineerd met hun outfit.

Hieronder heb ik nog wat glitter stukken uitgezocht.

Zelf heb ik weinig kledingstukken met glitters. Maar nadat ik de vele foto’s van glitter kledingstukken heb gezien, wil ik nog wel een aantal glitter items in mijn kledingkast hebben!

Foto’s via Itsabbeykarson, Kayture, Kanal5, Thewalkinrecessionista en Theblondsalad

Add Your Comment