We zien de laatste tijd weer veel fashionable polkadots langskomen. Met de vrolijke stippenprint kun je alle kanten uit, daarom is hier wat stijlinspiratie voor een outfit met polkadots.

De polkadot is een klassieker om er gemakkelijk chic uit te zien, zeker als je kiest voor een kledingstuk met zwart met witte stippen. Als je gaat voor een ongelijke stippenprint, polkadots op transparante stof of stippen in vrolijke kleuren kun je het wat speelser combineren.

Arianais draagt een zwart met witte polkadot jurk met een ronde kraag. Ze heeft hierbij een zwart vestje en gele ballerina’s aan. Haar roze zonnebril pas perfect bij haar fiets, waar ook nog eens stippen op staan. Giovanna heeft gekozen voor een mooie jumpsuit in een taupekleur. De outfit wordt nog vrouwelijker door de hoge hakken, veel sieraden en een clutch. Kristina draagt een short met polkadots en heeft deze gecombineerd met een witte blouse, een bruine riem en felgekleurde hakken.

Puhiii gebruikt haar polkadot blouse om een vintage look te creëren door het te combineren met een rode plooirok en een sjaal van nepbont. Betty heeft gekozen voor een gedeeltelijk transparante top met stippen erop. Voor een rock en roll gevoel draagt ze het met een rode leren broek en stoere zwarte hakken. Valentina kiest niet alleen voor een polkadot print, maar draagt er een rokje met bloemenprint en gestreepte espadrilles bij. Bij deze toch al kleurige outfit heeft ze een oversized roze clutch en een rieten hoedje.

Foto’s via Stockholm Streetstyle, Le Blog De Betty, Kayture en Ameblo Puhiii

Add Your Comment