Verschillende mensen op streetstylefoto’s en modebloggers dragen een shirt skirt. Dit is een overhemd die als rok wordt gedragen. Hier vind je stijlinspiratie voor deze look.

Je kunt zelf eenvoudig een shirt skirt maken door een overhemd om je middel of heupen te doen. Je knoopt de mouwen aan elkaar en viola je hebt een rokje of te wel een shirt skirt. Met deze aparte stijl kun je je blouses eindeloos combineren.

Voor shirt skirts worden vaak denim blouses gebruikt. Columbine heeft gekozen voor een lichte denim blouse met een wit T-shirt, een beige tas en schoenen. Ivelina heeft ook een witte top aan, maar dan een transparante en bruine sandaaltjes. Hierbij heeft ze een neongele tas en felle armbandjes. Ivania draagt hem als lange rok door de blouse niet om te slaan. Ze combineert het heel basic met een wit T-shirt, grijze hakken en een zwarte tas.

Je kunt natuurlijk ook een gewoon overhemd nemen. Shin heeft een geruit overhemd aan met een zandkleurige trui, een bruine tas en gele pumps. Via heeft haar zandkleurige trui gebruikt in plaats van een blouse. Ze combineert het met een donker T-shirt en enkellaarsjes met veters bij. Stephanie draagt een geeloranje overhemd met een nude top en daaroverheen nog een witte blouse. Haar hoge sleehakken staan er erg mooi bij.

Foto’s via Columbine Smille, Fri Chic, Park And Cube, The Sartorialist, Love Aesthetics en Anywho

Add Your Comment