In deze stijlinspiratie gaat het over stoere sleehakken. Voor de liefhebbers heb ik een paar outfits met sleehakken opgezocht, zodat jij kunt zien hoe je jouw sleehakken kunt combineren.

Als je niet zo goed op hakken kunt lopen, zijn sleehakken de ideale oplossing. Door het extra plateau onder je voet geeft het je toch net dat beetje stevigheid, waardoor je gemakkelijker op de hakken loopt. Ik heb zelf een paar zwarte sleehakken en deze kan ik echt bijna overal mee combineren.

Hieronder zie je dat Jenny haar leren sleehakken combineert met een jurkje, panty en kousen. De leren sleehakken maken haar outfit net wat stoerder. Ik vind dit zelf een leuke herfstlook.
Lua laat zien hoe je simpele zwarte sleehakken stoer kunt combineren. Dit doet ze door een gebreide jurk en veel accessoires te dragen. Om iets extra’s aan de outfit toe te voegen, kun je net zoals Lua nog een spijkerjasje aantrekken.

Alice combineert haar luipaardprint sleehakken met een legging en sweatshirt. Als je de kledingstukken apart zou zien, dan zouden ze er simpel uitzien, maar samen vormen ze een stoer geheel.

Hieronder heb ik nog een paar sleehakken bij elkaar verzameld. Als je ze combineert met een spijkerbroek en basic shirt heb je een simpele en stoere outfit.

Foto’s via fashion-fade, Jenny-fromtheblock, le-happy, alicepoint, Nelly, River Island, Modekungen

 

Add Your Comment