Ik ben de straat op gegaan in Den Haag op zoek naar mensen met een eigenzinnige stijl en fashionable outfits. Daar kwam ik Adam, Rakyamoradi en Elena tegen.

Adam is niet bang om kleur te dragen à la Chuck Bass in Gossip Girl. Hij draagt een lila broek met een witte riem van Zara en een lichtblauw overhemd van Benetton. De bijpassende shawl met bloemenprint is ook van Zara en de schoenen zijn van het Britse merk Jones. Hij combineert dit met een grote zwarte Chanel bril en een linnen tas van Oska.


Rakyamoradi draagt een beige tregging van Pieces met een blauwe top van Only en een grijs jersey colbertje van H&M. Ze heeft haar accessoires perfect afgesteld op haar outfit, met blauwe sandaaltjes van Primark en een sjaal en sieraden van de rommelmarkt. De grote gele tas van Asos maakt het af.


Elena heeft een donkerblauwe short met hoge taille en daaronder een legging aan, gecombineerd met een roze tanktop en lange jas. Haar gehele outfit is van Topshop. De grijze leren tas is van Hugo Boss en de witte sneakers met ritsdetail van All Stars Converse.