SuperTrash en Albert Heijn hebben de handen ineen geslagen. Het kledingmerk heeft namelijk een tas ontworpen voor de supermarkt.

Als je volgende week boodschappen gaat doen bij Albert Heijn, dan kun je jouw aankopen meenemen in een SuperTrash tas. De supermarktketen wil zijn klanten aansporen om zo duurzaam mogelijk boodschappen te doen en vroeg daarom aan SuperTrash om een speciale tas te ontwerpen. Het resultaat is een zwarte shopper gemaakt van gerecycled materiaal met daarop in groene letters Don’t trash my (super) bag.

Olcay Gulsen, de oprichters van SuperTrash, is helemaal in haar nopjes met de nieuwe samenwerking. “We waren vereerd toen Albert Heijn SuperTrash vroeg om samen te werken. De tas is bestemd voor een grote doelgroep die ook nog eens sterk verschilt in leeftijd, smaak en interesse. Dit maakte het ontwerpproces voor SuperTrash tot een echte uitdaging,” liet Gulsen weten.

De SuperTrash tas voor Albert Heijn is vanaf 8 oktober tot en met 28 oktober verkrijgbaar in de meeste winkels van Albert Heijn. De tas kost 2,49 euro.

Add Your Comment