Swarovski toonde vorige week de nieuwe collectie voor lente/zomer 2009, genaamd ‘Beyond Nature’. Een sprookjesachtige fonkeling voor onze ogen. We wandelden tussen de collectie door op groen kietelend kunstgras. Er werd heerlijke champagne geschonken en ter plekke heel veel bijzondere amuses bereid.

We zagen prachtige organische vormen, kleuren en ontwerpen. Van draagbaar tot zeer uitbundig. Geïnspireerd op de terugkeer van de natuur in het voorjaar, in haar kleurrijkste en meest uitbundige vorm. Regenbogen van kleur en bubbels van zuurstof. De natuurlijke wereld die zich de komende seizoenen in al zijn facetten zal laten zien.

We werden spontaan verliefd op de bangle ‘Ginseng’ van ivoorkleurig hars bezaaid met glinsterende veelkleurige kristallen. Geen enkel vogeltje dat deze veelkleurige ‘zaadjes’ er uit kan pikken.

Ook de ‘Gorgeous’ sieraden stalen ons hart. Diepgroen kristal met rood crystal pavé. Als een weelderige dichte vegetatie die je lijf siert. Of de ring ‘Garnet’, wat een juweeltje, voorzien van een betoverende bloem in mysterieuze tinten met gekleurde emaillen bloemblaadjes, compleet met stampertjes en zaadjes van fonkelend kristal.

Onze ogen twinkelden ook van de tassen waar we helemaal superblij van werden. Daar kun je stijlvol mee stralen en elke outfit glamoureus maken.

En dan de LovLots, alweer de vierde generatie: Zeven kleurige grappige katten die het elegante en enigszins excentrieke House of Cats bewonen. We vielen dit keer vooral voor Ines, een begenadigd modeontwerpster met een zware schoenverslaving en een passie voor sieraden. We herkennen ons in haar. Want onze eigen passie, die wordt met al deze waanzinnige nieuwe ontwerpen van Swarovski natuurlijk ook alleen nog maar groter!

Add Your Comment