Romantique Dior

Er zijn vrouwen die één of twee tassen per jaar kopen. Daarnaast heb je vrouwen die één tas per seizoen kopen. Helaas voor mijn credit card behoor ik niet tot één van deze categorieën. Nee, ik behoor tot de groep vrouwen die meerdere tassen per seizoen koopt. Ben ik tassenverslaafd? Misschien wel, maar ja, een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben. Je hebt er immers elke dag één nodig.

Voor de lente heb ik al een nieuwe Burberry in de kast staan inclusief bijpassende portemonnee. Heel waarschijnlijk krijgt deze nieuwe zonnige tas er binnenkort een ander zomers maatje bij. Dit is de schuld van het Franse modehuis Christian Dior. Het label stuurt mij namelijk altijd de meeste mooie brochures met onweerstaanbare Dior artikelen erin. Terwijl ik door de brochure bladerde voelde ik de bui al hangen. En ja hoor, na een paar bladzijdes kwam ik de Sweet Trotter Romantique collectie tegen en toen kon ik nog maar aan één ding denken.

Je raadt het waarschijnlijk al. Ik heb mijn tweede tas voor de lente gevonden. Alleen zijn er nog twee kleine probleempjes. Het dichtstbijzijnde verkoopadres van een Dior tas is Brussel. Dus dit wordt een shopweekendje Brussel, alleen moet ik mijn vriend nog zo ver zien te krijgen. Maar een nog groter probleem is welk model van de Sweet Trotter Romantique collectie gaat het worden.

Sweet Trotter Romantique Dior

Sweet Trotter Romantique collectie van Dior is echt weer zo’n meisje-meisje collectie en daar hou ik ontzettend van en met mij een hoop andere vrouwen. De collectie bestaat uit twee kleurencombinaties, beige met roze en grijs met blauw. Hoewel de roze tassen mij erg doen denken aan de Dior Girly collectie die onderdeel uitmakte van de Dior cruise collectie van een aantal seizoenen terug. John Galliano combineerde voor de Girly collectie roze logostof met witte vlindertjes en bloemen. Toen was ik ook al gelijk verliefd en het zal je dan ook niet verbazen dat één van de Girly tassen in mijn kast staat.

Maar genoeg uitgeweken naar het verleden. Ondanks dat de Sweet Trotter Romantique collectie iets weg heeft van een voorgaande collectie blijven de tasjes onweerstaanbaar. De prijzen voor de tassen variëren van 320 euro tot zo’n 750 euro. Ook erg leuk zijn de superschattige accessoires die bij de collectie horen zoals, verschillende portemonneetjes en het spiegeltje. Geen tas is natuurlijk compleet zonder bijpassende schoentjes en gelukkig heeft Dior ook hieraan gedacht.

Tot slot rest er mij nog één vraag, welk model ga ik kiezen van de super schattige Trotter Romantique collectie? Daar ga ik de komende dagen maar eens over nadenken. En wie weet ga ik binnenkort wel een weekendje shoppen in Brussel.

Add Your Comment