Hoewel Sylvie van der Vaart er vaak uitziet om door een ringetje te halen worden haar outfits ditmaal eens flink bekritiseerd. Sylvie van der Vaart is namelijk uitgeroepen tot Dom Bontje van 2011!

Ondanks dat Sylvie van der Vaart in Duitsland onlangs nog is gehuldigd tot Stijlicoon van 2011 is de presentatrice en voetbalvrouw in ons land verkozen tot Dom Bontje van 2011. Via de site Bont voor Dieren brachten 10.000 mensen hun stem uit. Sylvie werd met 30 procent van de stemmen de winnares van dit jaar.

Geen bont meer?

Nicole van Gemert, de directeur van Bont voor Dieren, liet weten dat Sylvie een uitnodiging heeft gehad om haar prijs te komen ophalen. “Het zou kunnen dat Sylvie eindelijk inziet hoe de arme dieren enkel voor hun vacht te lijden hebben. Sinds haar nominatie hebben wij haar namelijk niet meer met echt bont gesignaleerd. In onze uitnodiging hebben wij daar onze waardering over uitgesproken,” aldus van Gemert.

Sylvie van der Vaart treedt met deze titel in de voetsporen van Yolanthe Sneijder-Cabau, die eerder werd uitgeroepen tot Dom Bontje. Stylist Maik de Boer eindigde op de tweede plaats. De overige genomineerden waren Tatjana Simic, Patricia Paay, Natasja Froger, Patty Brard en de cast van Oh Oh Cherso.

Foto via Montblanc