Burberry Beaton tas

Een aantal dagen geleden was ik voor mijn werk in Antwerpen. Tussen twee afspraken door liep ik toevallig langs de Burberry winkel, waar mijn blik direct viel op een schitterende tas. Ondanks dat ik helemaal geen tijd had om te shoppen, kon ik het niet weerstaan om eventjes naar die zo mooie glimmende tas te kijken. Heel gehaast liep ik de winkel binnen, aangezien ik nog maar 15 minuten had tot mijn volgende afspraak. Ik ging recht op mijn doel af, de Burberry Beaton tas.

De Burberry Beaton tas is te koop in een aantal variaties. Zo bestaat er een groot een klein exemplaar. Het kleine model van de Beaton wordt ook wel liefkozend Baby Beaton genoemd. Daarnaast is de tas verkrijgbaar in zowel leer als in lakleer en behoren de kleuren rood, bruin zwart en beige tot de mogelijkheden.

Mijn keuze had ik al in de etalage gemaakt, een grote Burberry Beaton in zwart lakleer. Eenmaal met de tas in mijn handen, was ik opslag verliefd. Maar omdat ik nog slechts tien minuten had en deze tas iets meer dan 1800 euro koste wilde ik de aankoop niet al te gehaast doen. Stralend met de tas aan mijn arm, zei ik tegen de verkoopster dat ik de Beaton echt schitterend vond maar snel naar mijn afspraak moest. Ik verzekerde haar dat ik daarna echt terug zou komen. Dat was totaal geen probleem garandeerde de verkoopster mij, want de winkel was tot zes uur open.

Snel stoof ik door de staten van Antwerpen, want ik had nog maar 6 minuten voordat ik bij het Hilton moest zijn. Gelukkig was ik net op tijd en mijn afspraak iets aan de te late kant. Alles ging zeer voorspoedig, totdat ik eens op mijn horloge keek en met een schrik concludeerde dat het al kwart voor zes was. ik had nog maar een kwartier om mijn mooie tas te kopen en dat zou ik nooit halen. Mijn afspraak duurde maar voort, zelfs zo lang dat we besloten om iets te eten. Om half negen was ik eindelijk klaar en de Burberry winkel gesloten. Met zowel vreugde om mijn deal als verdriet om mijn volmaakte tas verliet ik Antwerpen.

Nu een paar dagen later heb ik nog steeds een lichte pijn in mijn hart om de Burberry Beaton tas. Hoe kon ik nou ook zo stom zijn om de tas niet gelijk te kopen. Hollandse zuinigheid zullen we het maar noemen. Voor deze zuinigheid wordt ik nu heel hard gestraft, want voor de kerstdagen kom ik niet meer in de buurt van de Burberry winkel in Antwerpen. Op dit moment kan ik dus alleen maar dromen over die mooie lakleren Burberry tas.