Tom Ford zonnebrillen collectie zomer 2010 bestaat uit een verfijnde luxe uitstraling. De collectie beschrijft zichzelf als fashionable met een sterk design.

Tom Ford wilde met zijn zonnebrillen voor zomer 2010, een mooie, moderne en waardevolle collectie neerzetten voor de gracieuze vrouw. De collectie bevat deels eenvoudige en rustige brillen met een pure uitstraling. Hiervoor zijn metalen kleuren als rodium en rozegoud gebruikt, met grijze en bruine doorzichtige glazen. Eén van de nieuwe zonnebrillen heeft een gebogen, oversized metalen frame met opengewerkte zijkanten en injected temples.

De glamoureuze krachtige zonnebrillen hebben oversized monturen met een retro touch. De brillen zijn vloeiend van vorm en verkrijgbaar in gegradueerde kleuren met spray-effect, waaronder de combinatie van grijsgroen met roze, violet en honing en grijs met bordeaux. Een nieuwe designkenmerk bij één van de brillen, is een knoopmotief op de brug. Het creërt een schattige vrouwelijke allure, die wordt ondersteunt door kleuren als fris perzik met bruine accenten en helder groen met honinggekleurde glazen.

Tom Ford neemt met een aantal zonnebrillen een theatrale wending, met cat-eye invloeden die typisch zijn voor de jaren 50. Het montuur wordt gekenmerkt door hoekige lijnen, slanke pootjes en de opvallende kleur ivoorwit. Een gedurfde creatie is een bril met een hoekige en bijzondere vlindervorm. Het sierlijke acetaatframe wordt klassiek door de kleuren zwart, licht en donker Havanna.

Add Your Comment