Tommy Hilfiger komt binnenkort met golfkleding. Kortom, Tommy Hilfiger vond het weer eens de hoogste tijd worden om zijn imperium uit te breiden.

Voor het realiseren van de Tommy Hilfiger golfkleding werkt het Amerikaanse merk samen met Fletcher Leisure Group. Volgens Hilfiger bestaat de collectie uit kleding met een goede pasvorm en is het uitermate geschikt om in te golfen.

De nieuwe lijn bestaat uit een viertal thema’s genaamd St. Barth’s, Cape Cod, Cape Town en Core. Elk thema heeft zijn eigen stijl. Zo bevatten de items uit de St. Barth’s opvallende kleuren, terwijl de kledingstukken uit het Cape Cod thema te herkennen zijn aan strepen en pasteltinten.

Ultieme prep levensstijl

Ontwerper Tommy Hilfiger is zelf heel blij met zijn nieuwe lijn. Zo liet hij aan WWD weten: “Golf is de ultieme prep levensstijl en wij kijken er naar uit ons label verder uit te breiden.” Toch is dit niet de eerste golfcollectie van het merk. Tommy Hilfiger lanceerde in 1994 al golfkleding voor mannen en in 2000 voor vrouwen.

De Tommy Hilfiger golfkleding zal verkocht worden bij sportzaken en golfclubs. De prijzen van de collectie, die zowel bedoeld is voor vrouwen als mannen, variëren tussen 45 en 85 euro.