Tommy Hilfiger zomer 2014 New York Fashion Week
Pak je surfplank maar alvast. Want de zomer 2014 collectie van Tommy Hilfiger, die hij liet zien op de New York Fashion Week, staat helemaal in het teken van het strand.

Voor de door de West Coast geïnspireerde Tommy Hilfiger zomer 2014 collectie had de ontwerper zijn catwalk op de New York Fashion Week omgebouwd tot een boardwalk. De grond lag bezaaid met zand en er stonden surfplanken en strandwacht stoelen. Verder was de lucht hemelsblauw en klonk uit de luidspeakers Californication van de Red Hot Chili Peppers.

De collectie was een ode aan de duik, skate en surf culturen van Californië. De show opende met verschillende wetsuitachtige mini-jurken, rokken van rubber en scuba truien met daaronder strakke broeken. Verder zagen we badpakken waarin duikers en surf invloeden waren verwerkt, zijden Hawaï shirts, denim shorts en basketbaltops als jurkjes.

Hoewel ik de azuurblauwe tint die Tommy Hilfiger gebruikte in deze collectie geweldig vind, ben ik niet weg van de creaties. Ik laat de vierkante duikerstops en looistrakke broeken dan ook aan me voorbijgaan.

Foto’s via Style

Add Your Comment