Tommy Hilfiger komt voor kerst 2010 met een speciale collectie. Voor deze kerstlijn liet het merk zich inspireren door de iconische little black dress.

De Tommy Hilfiger collectie voor de aankomende kerstdagen is een ode aan de little black dress. Het Amerikaanse merk voorzag het zwarte jurkje, dat tot de modetrends van kerst 2010 behoort, van verschillende stijlen, stoffen en versiersels. Het resultaat zijn 6 chique zwarte jurkjes die perfect zijn voor de feestdagen.

Wil je er wel netjes maar niet al te opvallend uitzien met kerst? Dan kun je het beste kiezen voor de zwarte nauw aansluitende jurk met lange mouwen en de geknoopte halslijn. Een iets opvallender model is het zijde Tommy Hilfiger jurkje zonder mouwen. Draag deze wijdvallende little black dress met een dunne centuur, om zo het geheel wat meer vorm te geven.


Nog een stapje verleidelijker is het is het satijnen cocktailjurkje in sixties stijl. Deze nauw aansluitende jurk heeft een mooie boothals en een ceintuur die deze little black dress net iets extra’s geeft. Naast de jaren zestig stijl is er ook een ander zwart jurkje dat door de jaren 20 is geïnspireerd. De rok van dit model is opgebouwd uit verschillende laagjes, waardoor er een zwierig effect ontstaat.


De laatste 2 Tommy Hilfiger jurkjes zijn een stuk opvallender dan de vorige 4. Zo is er een verleidelijk klassiek cocktailjurkje waarvan de bovenkant op een bustier lijkt met daaronder een sierlijke strik. Tot slot is er nog een glamoureuze little black dress, met boothals, die versierd is met talloze glimmende lovertjes.

Veel meer dan 1 van deze zwarte jurkjes gecombineerd met een mooi panty, een paar hoge hakken en een clutch heb je, wat kleding betreft, voor deze feestdagen niet nodig.