tomtom-white-pearl
Heb je nog geen navigatiesysteem, maar ben je wel altijd de weg kwijt? TomTom komt met een speciaal navigatiesysteem voor vrouwen. De TomTom White Pearl is met zijn luxe vormgeving net even iets anders dan zijn saaie zwarte collega’s.

De limited edition White Pearl is een op en top vrouwelijk navigatiesysteem en gebaseerd op de TomTom ONE IQ Routes editie. Het apparaat is voorzien van een prachtige parelglans en een subtiel design.

Daarnaast beschikt het navigatiesysteem ook over speciale content. Op het apparaat is een set Nuttige Plaatsen geïnstalleerd. Met categorieën zoals “Places to be seen”, “Shop ‘til you drop” en “everyday fashion” kun je gemakkelijk naar de beste plaatsen navigeren. Denk aan winkels variërend  van modeboetieks tot interieurzaken , maar ook restaurants, clubs, cafés, lunchrooms, bioscopen en theaters, staan in de vrouwelijke TomTom.

De White Pearl wordt geleverd in een bijpassend zijden tasje met trekkoord. Hierdoor is het navigatiesysteem zeer eenvoudig mee te nemen en kan het zelfs in het kleinste handtasje worden gestopt. Kortom dit apparaat  staat gerant voor een stijlvolle, ontspannen en prettige navigatie.

De TomTom White Pearl is en vanaf 17 juni te koop.

Add Your Comment