tony-cohen-en-jade-jagger

Afgelopen maandagavond paradeerden wij in ons mooiste jurkje naar club/restaurant Trouw in Amsterdam voor de Nederlandse première show herfst/winter 2009/2010 van Tony Cohen en Jade Jagger, presented by het nieuwe styling platform Boutyq. Vol verwachting gingen wij naar binnen.

Bij de ingang zorgde een handje vol BN’rs waaronder Leo van Zadelhoff, Eric Kuster, Do, Victoria Koblenko, Mike de Boer voor een grotere groep paparazzi langs de rode loper. Toen we ‘aan boord’ gingen, werden we toegelachen door een paar very good looking boys met bretels. En evenzo knappe vriendelijke girls met broekophouders ontvingen ons met een overheerlijke Cosmopolitan waarna er vrijwel direct een tweede in onze handen werd gedrukt.

Vanaf de zijlijn – helaas moesten we staan op een rooster waar onze hakjes fijn in wegzakten – zagen we de show van Tony Cohen. Lekker sturdy en rough, mooie stoffen en asymmetrie. Er waren zeker een paar goede items die we in onze walkin closet zouden willen hebben.

De avond werd aan elkaar gebabbeld door stylist Bastiaan van Schaik en vooraf werden we getrakteerd op life smartlappen songs. De meeste bezoekers bleven stoïcijns voor zich uit kijken waardoor het enthousiasme achterwege bleef.

In de pauze zaten we gelukkig wèl frontrow bij de frietjes en hamburgers. Tony Cohen houdt blijkbaar van pittig en we moesten het rap naspoelen met prosecco.

Na de break kwam de collectie van Jade Jagger genaamd Queen of Teens. Bijzonder om naar te kijken, niet om te hebben want wel heel erg teen-achtig met veel fluorkleuren, grafische dessins, leggings en ultrakorte rokjes en broekjes.

Toen was het tijd voor de afterparty in de donkere kelder. Ondanks onze goedgemutste en hooggehakte dansschoenen zat er weinig beweging in, maar zoals altijd was er genoeg te kijken en becommentariëren.

Add Your Comment