kerstcadeaus
Over drie weken staan de kerstdagen alweer voor de deur. Daarom is het de hoogste tijd om de top 10 kerstcadeaus voor vrouwen te onthullen.

Heb je geen idee wat je deze kerst moet vragen of geeft jouw man je elk jaar een kerstcadeau dat je eigenlijk niet wilde hebben? Bekijk dan hieronder de top 10 kerstcadeaus voor vrouwen. Misschien kom je er hierdoor zelf achter wat voor jou het perfecte kerstcadeau is.

Kun je niet kiezen uit al dat moois? Zorg er dan voor dat manlief dit artikel onder ogen krijgt, zodat hij een geweldig kerstcadeau voor jou kan uit zoeken. Want heren, een cadeau uit deze top 10 zal je vrouw zich nog jaren herinneren, maar die keukenmachine van vorig jaar is zij nu alweer vergeten.

Chanel tas
Er zijn een aantal dingen die een vrouw naar adem  laten happen. Het in elkaar grijpende dubbele C logo op een Chanel tas is er één van. De klassieke 2.55 Chanel tas is dan ook een perfect kerstcadeau.

Beautydag
Niets is lekkerder dan het nieuwe jaar heerlijk uitgerust te beginnen. Een beautydag in een mooie spa is na de drukke feestdagen dan ook de plek om even helemaal te ontspannen. Weet je niet voor welke spa je moet kiezen? Bekijk dan hier een aantal geweldige spa’s.

Diamanten ketting
“Diamonds are a girl’s best friend,” deze legendarische woorden gesproken door Marilyn Monroe zijn vandaag de dag nog even relevant als toen. Vrouwen houden nu eenmaal van fonkelende steentjes. Een ketting met een diamant of een diamanten collier maakt elke vrouw sprakeloos.

Christian Louboutin schoenen
Schoenen zijn misschien niet het meest sexy kerstcadeau dat je kunt bedenken. Maar van een paar Christian Louboutin heels raken heel wat vrouwen in extase. Louboutin’s creaties zijn de perfecte combinatie van elegantie en seks. Deze schoenen, met de bekende rode zool, maken een vrouw nog mooier.

Limited edition parfum
Tijdens de feestdagen komen veel merken met een limited edition parfum. Dit varieert van een speciale geur tot eenmalige bodyproducten. Ook besteden veel merken tijdens deze periode extra aandacht aan hun parfumflesjes. Zo versieren sommige merken hun flesje zelfs met diamantjes.

Personal shopper
Welke vrouw vindt het nou niet fijn om er goed uit te zien? Dus wat dacht je van een middag je shoppen met een personal shopper of garderobe advies van een styliste als kerstcadeau?

La Perla lingerie
Een setje La Perla lingerie is niet alleen een mooi cadeautje voor een vrouw, maar ook voor manlief. Deze Italiaanse lingerie is gemaakt van de beste stoffen en met oog voor detail. Een pakje met La Perla lingerie onder de kerstboom, staat garant voor een zwoele avond voor de openhaard.

Weekendje weg
Een weekendje shoppen in Parijs, slapen in een romantisch kasteel of varen door de grachten van Venetië. Ontdek wat jouw geliefde echt romantisch vindt en ga samen een weekendje weg.

Hermés sjaal
Tientallen jaren geleden werd de Hermés sjaal populair. Inmiddels is de sjaal uitgeroeid tot een begrip wat staat voor klassieke elegantie. Een zijde Hermés sjaal geeft elke outfit net iets meer karakter.

Diamanten oorbellen
Klassiekers verliezen nooit hun stijl. Een paar simpele, elegante diamanten oorbellen zijn daarom een perfect kerstcadeau.

Add Your Comment