5 december staat alweer bijna voor de deur. Om de goedheiligman dit jaar een handje te helpen vind je hier een top 3 Sinterklaascadeaus voor jongens.

Tijdens pakjesavond is er niets gezelliger dan samen zijn met de hele familie. Voor kinderen draait dit feest vooral om cadeautjes en het vinden van het juiste cadeau is niet altijd eenvoudig. Voor mijn nichtje heb ik meestal zo een leuk Sinterklaascadeau gevonden, maar voor mijn neefje is het een heel ander verhaal. Toch ben ik er deze keer in geslaagd om ook voor hem een perfect cadeau te vinden. Heb jij ook problemen met het vinden van cadeau voor je neefje of broertje? Laat je dan inspireren door de onderstaande top 3 Sinterklaascadeaus voor jongens.

3. Thomas de Trein

Thomas de Trein is een geschikt cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kunt voor een hele trein kiezen, maar je kunt de locomotieven en wagons ook los kopen.

2. Cars 2 dubbeldekker

Voor een iets ouder neefje of broertje doet de Cars 2 dubbeldekker het goed in de zak van Sinterklaas. De Cars auto´s kunnen zo in deze bus geladen worden. Eenmaal in de bus kunnen de auto´s uit het raam kijken en via een glijbaan zijn ze zo weer buiten.

1. Hot Wheels Wall Tracks

Ondanks dat de andere 2 Sinterklaascadeaus ook leuk zijn, heb ik voor mijn neefje de Hot Wheels Wall Tracks uitgekozen. Jongens vinden het immers geweldig om met een racebaan te spelen. Je bevestigt deze racebaan aan de muur, zonder dat deze beschadigd raakt, en laat de auto’s er zo vanaf glijden en coole stunts doen. Daarnaast kun je de racebaan later ook altijd nog groter maken met verschillende uitbreidingssets van Hot Wheels.

Wil jij je neefje of broertje deze Sinterklaas ook blij maken met Hot Wheels Wall Tracks? Op Vrouwblog kun je deze racebaan nu winnen. Klik hier voor meer informatie over Wall Tracks.


Advertisement

Add Your Comment