Afgelopen januari werd bekend Sex and the City een vervolg krijgt genaamd The Carrie Diaries. Hierna werd het even stil rondom de tv-serie maar inmiddels kan ik de trailer van The Carrie Diaries met jullie delen.

Na 6 seizoenen en 2 films vonden de makers van Sex and The City het tijd voor wat anders. Het resultaat is The Carrie Diaries waarin we teruggaan naar 1984 toen Carrie nog op de middelbare school zat en in Connecticut woonde. De trailer van The Carrie Diaries verklapt dat de moeder van Carrie net overleden is en daarom lijkt het haar vader een goed idee dat ze naar New York gaat.

De rol van Carrie wordt gespeeld door AnnaSophia Robb en qua karakter lijkt ze niet op haar oudere versie. De producers Candace Bushnell and Amy B. Harris hebben hier nadrukkelijk voor gekozen. “We wilden niet het Baby Muppets syndroom doen. Oh is dat een baby Samantha! Dat is baby Miranda!,” laat Harris weten.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=PBctXyhhRq8[/pro-player]

Hoewel ik de trailer van The Carrie Diaries niet slecht vond, is het wel duidelijk dat deze serie gericht is op een jonger publiek. Vandaar ook dat The Carrie Diaries vanaf januari te zien is bij CW en niet zoals haar voorganger op HBO.

Add Your Comment