Trouwjurk-Lego
Op dit moment zijn 2 vriendinnen van mij elk op zoek naar hun ideale trouwjurk. Tijdens één van onze zoektochten stuitte ik op een trouwjurk gemaakt van Lego.

De Japanse Rie Hosokai heeft een trouwjurk ontworpen die van top tot teen gemaakt is van Lego stenen. De creatie is ontwikkeld voor het goede doel Piece of Peace in het Parco Museum in Tokyo. Hoeveel steentjes er precies in de jurk zijn verwerkt en hoelang Hosoka bezig is geweest is niet bekend.

Rie-Hosokai-Lego

Wat ik heel knap vind aan het ontwerp is dat de artieste er in is geslaagd om dezelfde ronde vormen in de jurk te creëren als in haar ballonjurken. Toch neemt dat niet weg dat ik niet zo snel iemand haar jawoord zie geven in deze trouwjurk. Want ik vermoed dat het niet al te comfortabel zit en niet makkelijk aan en uit te trekken is.

Add Your Comment