Kate Moss is getrouwd in een trouwjurk van John Galliano. Het model en haar vriend Jamie Hince gaven elkaar vrijdag het jawoord in de St. Peter’s Church in Southrop.

Zoals de geruchten al eerder aangaven is de trouwjurk van Kate Moss ontworpen door John Galliano. Voor haar grote dag koos het topmodel voor een lange, crèmekleurige jurk met gouden accenten en een kleine sleep. Daarnaast droeg Kate schoenen van Manolo Blahnik en was haar haar lichtelijk gekruld.

Jamie Hince was gekleed in een blauwgrijs pak van Yves Saint Laurent. Daarnaast werd het bruidspaar omringd door tientallen bruidsmeisjes, waaronder ook de 8-jarige dochter van Kate, die allen een kort, wit jurkje en een bloemenkrans in hun haar droegen.

Na het jawoord vertrok het paar voor een groot feestweekend. Tijdens het feest, dat door de media is omgedoopt tot Mosstock, traden onder andere Snoop Dogg, Beth Ditto, Iggy Pop, Shirley Bassey en Bryan Ferry op. Naast vele bekende gasten kwam ook John Galliano het kersverse echtpaar geluk wensen.

Zondag hebben Kate en Jamie afscheid genomen van hun gasten en zijn ze per helikopter vertrokken naar het vliegveld voor een huwelijksreis. De bestemming van de huwelijksreis is nog niet bekend, maar er wordt gefluisterd dat het stel een vlucht naar Afrika en Thailand heeft geboekt.

Foto’s via Vogue

Add Your Comment