UGG is vooral bekend om zijn comfortabele warme laarzen, maar het merk heeft ook bijpassende accessoires. Want wat dacht je van UGG handschoenen, mutsen en sjaals?

De accessoires van UGG zijn perfect om je de komende wintermaanden lekker warm te houden. Zo heeft UGG zowel chique als sportieve handschoenen van zacht suède en leer, die versierd zijn met veters, gespen of knopen. Aan de binnenkant zijn de handschoenen gevoerd met schapenwol en kasjmier.

Naast handschoenen heeft UGG ook verschillende mutsen. De mutsen variëren van grof gebreide modellen tot hoedjes van suède en schapenwol. Misschien iets minder warm, maar wel een stuk opvallender zijn de oorwarmers en de haardband, die wederom zijn uitgevoerd in het bekende schapenvelletje.


Om het winterplaatje helemaal compleet te maken heeft UGG nog een aantal sjaals. Dit zijn voornamelijk gebreide sjaals waar af en toe ook elementen van suède en schapenwol in zijn verwerkt. Verder zijn sommige modellen verfraaid met knopen, franjes of een klein zakje.

De UGG accessoires zijn voornamelijk verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige en bruin. Maar sommige modellen zijn ook te koop in de tinten rood, roze, blauw en grijs.

Heb je de nieuwe UGG laarzen voor winter 2010 al gezien? Je kunt de collectie hier bekijken.

Add Your Comment