Voor winter 2010 komt UGG weer met mooie laarzen. De collectie is zeer gevarieerd en sluit goed aan op de modetrends van deze winter.

De collectie UGG laarzen voor winter 2010 is zeer afwisselend. Zo bestaat de collectie uit een hoop oude vertrouwde modellen, zoals de bekende klassieke UGG en Sundance, die afgewisseld worden met verschillende nieuwe, modieuze UGG laarzen.

De nieuwe UGG laarzen sluiten naadloos aan op de modetrends van winter 2010. De Sheepskin Cuff Boot met zijn rijkelijke vachtje past bijvoorbeeld heel goed bij de bont modetrend. Ook liet Ugg zich, net als veel andere ontwerpers, inspireren door het buitenleven met als resultaat de stoere en regenafstotende modellen Belcloud en de Belfair. Daarnaast is ook één van de belangrijkste schoenentrends van afgelopen zomer in de collectie verwerkt. Enkele laarzen zijn namelijk geïnspireerd door de klompachtige schoenen.


Suède en leer voeren qua materiaal de boventoon in de UGG collectie. Maar daarnaast zijn in sommige laarzen ook leer en nylon verwerkt en opvallende elementen zoals gespen en knopen. Qua kleuren heeft UGG dit seizoen gekozen voor camel, zwart, taupe en een aantal opvallende nuances.

Add Your Comment