uggs
Bastiaan van Schaik was er al klaar mee en ik nu ook: UGG. Ruim drie jaar geleden liep ik met de roze versie en keken mensen vol afgrijzen naar mijn voeten. Regelmatig kreeg ik te horen:’ Wat heb jij nu weer aan!’  Nu lopen diezelfde mensen met, al dan niet echte, UGG die ze eerst niet om aan te zien vonden. Mensen, stop daarmee! UGG zijn passé.

Flitst  er nu door je hoofd, “maar ze lopen zo lekker, ze zitten zo fijn warm en  zijn zo praktisch, dan heb ik de oplossing: snowboots. Al gespot in LA en New York bij celebs als Kate Hudson en Paris Hilton. Ik heb zelf vorig jaar de versie van Burberry aangeschaft en geloof mij: ze zitten lekker, ze zijn warm en heel praktisch.

Dus dames, voor de winter 2009-2010 geef je jouw UGG zonder schuldgevoel aan het Leger des Heils en ren je naar de dichtstbijzijnde Burberry, Pucci of Chanel Store om daar hele fijne en stylish verantwoorde snowboots aan te schaffen.

Add Your Comment