Vanity Fair heeft haar Best Dressed List voor 2010 bekend gemaakt. Ook dit jaar is de lijst weer een bonte verzameling van acteurs, politici en muziekanten.

Het magazine Vanity Fair publiceert elk jaar haar Best Dressed List, een lijst met de best geklede mensen ter wereld. Niet het op de voet volgen van de modetrends, maar het hebben van een eigen stijl bezorgen je een plaatsje op deze lijst.

Voor de Best Dressed List van 2010 koos Vanity Fair onder andere voor Lady Gaga en de actrices Diane Kruger en Carey Mulligan. Maar ook de dames van koninklijke bloeden en de Fist Lady’s doen het erg goed. Zo kregen Carla Bruni-Sarkozy, Michelle Obama en de Deense kroonprinses Mary ook een plekje op de lijst.

Natuurlijk prijken er op de Best Dressed List ook een aantal namen van bekende modeontwerpers zoals John Galliano, Tory Burch en Alber Elbaz van Lanvin. Wat de mannen betreft doen David Beckham, Pharrell Williams en Alec Baldwin het goed en bij de best geklede duo’s worden onder meer Maggie en Jake Gyllenhaal genoemd.

Add Your Comment